Milan Gorenc - direktor

O podjetju

Stigma d.o.o. je bila ustanovljena v Domžalah leta 1989 in je nastala iz samostojne obrtne dejavnosti, ki jo je opravljal lastnik in ustanovitelj g. Milan Gorenc. Glavna dejavnost družbe je proizvodnja in trgovina s poudarkom na predelavi plastičnih mas. 

Zaradi hitre rasti družbe, ki je sledila zahtevam trga in aktivno spremljala tehnološki napredek, so proizvodni prostori v Domžalah postali premajhni, tako da se je leta 1997 podjetje preselilo v industrijsko cono v Trzinu, kjer je pridobilo potrebne prostore in si zagotovilo pogoje za nadaljnje uspešno delovanje in razvoj. 

V letu 1999, se je Stigma cevni sistemi kapitalsko povezala s trgovskim podjetjem Alpro - Trzin, ki je specializirano podjetje za prodajo cevnega sistema. S to odločitvijo je podjetje pridobilo kakovostno trženje in se bolj posvečamo razvoju in kakovosti proizvodnje.

Stigma d.o.o. je podjetje, ki že vse od svoje ustanovitve uporablja napredno tehnologijo za izdelavo cevi iz umetnih mas (polimernih materialov). Sodobna tehnologija, kakovost izdelkov kakor tudi korektnost odnosov do poslovnih partnerjev, so omogočili hitro rast podjetja, ki je trenutno eno od vodilnih podjetij v Sloveniji za izdelavo plastičnih cevi za potrebe gradbeništva. 

Podjetje se je s svojo usmerjenostjo, pripravljenostjo na spremembe, z dinamičnim uvajanjem novosti ter nenehno skrbjo za okolje, pripravljeno soočiti z izzivom skupnega evropskega trga.

Usmerjenost v prihodnost

Podjetje Stigma d.o.o. je prvo, ki je pričelo s proizvodnjo dvoplastnih rebrastih cevi tako v Sloveniji, kot tudi na širšem področju tega dela Evrope. S tem je odprlo nove možnosti uporabe cevnih sistemov iz polimernih materialov, ki zaradi svoje konstrukcije (tako imenovane lahkostenske cevi) omogočajo večje prihranke materiala, veliko lažji transport in manipulacijo zaradi manjše mase ter predstavljajo bistveno manjšo obremenitev okolja.

Cevi za ulično kanalizacijo PVC UK

Več

Cevi za ulično kanalizacijo STIKAN

Več

Cevi za drenažo

Več

Cevi za kabelsko kanalizacijo Stigmaflex EL/TK

Več

Cevi za kabelsko kanalizacijo PVC EL/TK

Več

Cevi za zaščito optičnih in RTV vodnikov

Več
X

OBVESTILO!

Spoštovane stranke, cenjeni poslovni partnerji!

Obveščamo Vas, da je znamka Stigmaflex ponovno zaščitena pri Patentni pisarni.

To pomeni, da se lahko naziv Stigmaflex uporablja izključno samo za naše produkte. V kolikor bomo opazili, da se ime uporablja za cevi drugih proizvajalcev (s tem se je skozi leta storila ogromna škoda imenu – predvsem zaradi vprašljivosti kvalitete ponujenih cevi) bomo ponudnike o tem obvestili in vljudno prosili, naj prenehajo uporabljati ta naziv. V kolikor se naše prošnje ne bo upoštevalo, bomo primorani kršitelje pravno preganjati.

Hvala za zaupanje!

Lep pozdrav,

Stigma – cevni sistemi d.o.o.

Milan Gorenc, prokurist